G. R. ÇİFTÇİOĞLU, "Gıdalarda Mikroorganizma Gelişmesine Etki Eden Faktörler," In TEMEL GIDA MİKROBİYOLOJİSİ , Ankara: Nobel Yayın Dağıtım, 2016, pp.61-72.
ÇİFTÇİOĞLU, G. R. Gıdalarda Mikroorganizma Gelişmesine Etki Eden Faktörler. 2016. In TEMEL GIDA MİKROBİYOLOJİSİ , Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, 61-72.
ÇİFTÇİOĞLU, G. R., (2016). Gıdalarda Mikroorganizma Gelişmesine Etki Eden Faktörler. TEMEL GIDA MİKROBİYOLOJİSİ (pp.61-72), Ankara: Nobel Yayın Dağıtım.
ÇİFTÇİOĞLU, Gürhan. "Gıdalarda Mikroorganizma Gelişmesine Etki Eden Faktörler." In TEMEL GIDA MİKROBİYOLOJİSİ , 61-72. Ankara: Nobel Yayın Dağıtım, 2016
ÇİFTÇİOĞLU, Gürhan R. . "Gıdalarda Mikroorganizma Gelişmesine Etki Eden Faktörler." TEMEL GIDA MİKROBİYOLOJİSİ , Nobel Yayın Dağıtım, 2016, pp.61-72.
ÇİFTÇİOĞLU, G. R. (2016) "Gıdalarda Mikroorganizma Gelişmesine Etki Eden Faktörler", TEMEL GIDA MİKROBİYOLOJİSİ . Ankara: Nobel Yayın Dağıtım.
@bookchapter{bookchapter, author ={Gürhan Raif ÇİFTÇİOĞLU}, chaptertitle={Gıdalarda Mikroorganizma Gelişmesine Etki Eden Faktörler}, booktitle={ TEMEL GIDA MİKROBİYOLOJİSİ}, publisher={Nobel Yayın Dağıtım}, city={Ankara},year={2016} }