M. GARİPAĞAOĞLU Et Al. , "Değişik Sürelerle Kızartılmış Yağların Ratlardaki Lipid Profilleri ve Toksik Etkileri Üzerine Bir Araştırma," Beslenme ve Diyet Dergisi / J Nutr and Diet , vol.26, no.2, pp.5-12, 1997
GARİPAĞAOĞLU, M. Et Al. 1997. Değişik Sürelerle Kızartılmış Yağların Ratlardaki Lipid Profilleri ve Toksik Etkileri Üzerine Bir Araştırma. Beslenme ve Diyet Dergisi / J Nutr and Diet , vol.26, no.2 , 5-12.
GARİPAĞAOĞLU, M., KÜÇÜK, M., ERDAMAR, S., ZEYBEK, Ş. Ü., & ÇEVİK, A., (1997). Değişik Sürelerle Kızartılmış Yağların Ratlardaki Lipid Profilleri ve Toksik Etkileri Üzerine Bir Araştırma. Beslenme ve Diyet Dergisi / J Nutr and Diet , vol.26, no.2, 5-12.
GARİPAĞAOĞLU, M Et Al. "Değişik Sürelerle Kızartılmış Yağların Ratlardaki Lipid Profilleri ve Toksik Etkileri Üzerine Bir Araştırma," Beslenme ve Diyet Dergisi / J Nutr and Diet , vol.26, no.2, 5-12, 1997
GARİPAĞAOĞLU, M Et Al. "Değişik Sürelerle Kızartılmış Yağların Ratlardaki Lipid Profilleri ve Toksik Etkileri Üzerine Bir Araştırma." Beslenme ve Diyet Dergisi / J Nutr and Diet , vol.26, no.2, pp.5-12, 1997
GARİPAĞAOĞLU, M. Et Al. (1997) . "Değişik Sürelerle Kızartılmış Yağların Ratlardaki Lipid Profilleri ve Toksik Etkileri Üzerine Bir Araştırma." Beslenme ve Diyet Dergisi / J Nutr and Diet , vol.26, no.2, pp.5-12.
@article{article, author={M GARİPAĞAOĞLU Et Al. }, title={Değişik Sürelerle Kızartılmış Yağların Ratlardaki Lipid Profilleri ve Toksik Etkileri Üzerine Bir Araştırma}, journal={Beslenme ve Diyet Dergisi / J Nutr and Diet}, year=1997, pages={5-12} }