S. MOL TOKAY And c. varlık, "İstanbul’un Gastronomi Turizmi Potansiyeli ve Balığın Rolü," Aydın Gastronomy , vol.3, no.2, pp.65-74, 2019
MOL TOKAY, S. And varlık, c. 2019. İstanbul’un Gastronomi Turizmi Potansiyeli ve Balığın Rolü. Aydın Gastronomy , vol.3, no.2 , 65-74.
MOL TOKAY, S., & varlık, c., (2019). İstanbul’un Gastronomi Turizmi Potansiyeli ve Balığın Rolü. Aydın Gastronomy , vol.3, no.2, 65-74.
MOL TOKAY, Sühendan, And candan varlık. "İstanbul’un Gastronomi Turizmi Potansiyeli ve Balığın Rolü," Aydın Gastronomy , vol.3, no.2, 65-74, 2019
MOL TOKAY, Sühendan M. And varlık, candan. "İstanbul’un Gastronomi Turizmi Potansiyeli ve Balığın Rolü." Aydın Gastronomy , vol.3, no.2, pp.65-74, 2019
MOL TOKAY, S. And varlık, c. (2019) . "İstanbul’un Gastronomi Turizmi Potansiyeli ve Balığın Rolü." Aydın Gastronomy , vol.3, no.2, pp.65-74.
@article{article, author={Sühendan MOL TOKAY And author={candan varlık}, title={İstanbul’un Gastronomi Turizmi Potansiyeli ve Balığın Rolü}, journal={Aydın Gastronomy}, year=2019, pages={65-74} }