İ. Çifçi And Ş. Demirkol, "Moleküler Gastronomide Yeni Mutfak Akımı: NbN Mutfak," Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.2, no.2, pp.150-162, 2019
Çifçi, İ. And Demirkol, Ş. 2019. Moleküler Gastronomide Yeni Mutfak Akımı: NbN Mutfak. Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.2, no.2 , 150-162.
Çifçi, İ., & Demirkol, Ş., (2019). Moleküler Gastronomide Yeni Mutfak Akımı: NbN Mutfak. Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.2, no.2, 150-162.
Çifçi, İbrahim, And Şehnaz DEMİRKOL. "Moleküler Gastronomide Yeni Mutfak Akımı: NbN Mutfak," Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.2, no.2, 150-162, 2019
Çifçi, İbrahim And Demirkol, Şehnaz. "Moleküler Gastronomide Yeni Mutfak Akımı: NbN Mutfak." Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.2, no.2, pp.150-162, 2019
Çifçi, İ. And Demirkol, Ş. (2019) . "Moleküler Gastronomide Yeni Mutfak Akımı: NbN Mutfak." Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.2, no.2, pp.150-162.
@article{article, author={İbrahim ÇİFÇİ And author={Şehnaz DEMİRKOL}, title={Moleküler Gastronomide Yeni Mutfak Akımı: NbN Mutfak}, journal={Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi}, year=2019, pages={150-162} }