M. YILDIZ And E. Şener, "Balık Yağının Özellikleri ve Balık Yağı Üretimi," Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Su Ürünleri Dergisi , vol.17, pp.269-278, 2000
YILDIZ, M. And Şener, E. 2000. Balık Yağının Özellikleri ve Balık Yağı Üretimi. Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Su Ürünleri Dergisi , vol.17 , 269-278.
YILDIZ, M., & Şener, E., (2000). Balık Yağının Özellikleri ve Balık Yağı Üretimi. Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Su Ürünleri Dergisi , vol.17, 269-278.
YILDIZ, Mustafa, And Erdal Şener. "Balık Yağının Özellikleri ve Balık Yağı Üretimi," Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Su Ürünleri Dergisi , vol.17, 269-278, 2000
YILDIZ, Mustafa And Şener, Erdal. "Balık Yağının Özellikleri ve Balık Yağı Üretimi." Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Su Ürünleri Dergisi , vol.17, pp.269-278, 2000
YILDIZ, M. And Şener, E. (2000) . "Balık Yağının Özellikleri ve Balık Yağı Üretimi." Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Su Ürünleri Dergisi , vol.17, pp.269-278.
@article{article, author={Mustafa YILDIZ And author={Erdal Şener}, title={Balık Yağının Özellikleri ve Balık Yağı Üretimi}, journal={Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Su Ürünleri Dergisi}, year=2000, pages={269-278} }