G. BERMEK And K. PEKER, "Diş Çürüklerinin Etyolojisinde ve Önlenmesinde Fermente Olabilen Karbonhidratların Önemi," İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi , vol.42, pp.1-9, 2008
BERMEK, G. And PEKER, K. 2008. Diş Çürüklerinin Etyolojisinde ve Önlenmesinde Fermente Olabilen Karbonhidratların Önemi. İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi , vol.42 , 1-9.
BERMEK, G., & PEKER, K., (2008). Diş Çürüklerinin Etyolojisinde ve Önlenmesinde Fermente Olabilen Karbonhidratların Önemi. İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi , vol.42, 1-9.
BERMEK, Gülçin, And Kadriye PEKER. "Diş Çürüklerinin Etyolojisinde ve Önlenmesinde Fermente Olabilen Karbonhidratların Önemi," İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi , vol.42, 1-9, 2008
BERMEK, Gülçin And PEKER, Kadriye. "Diş Çürüklerinin Etyolojisinde ve Önlenmesinde Fermente Olabilen Karbonhidratların Önemi." İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi , vol.42, pp.1-9, 2008
BERMEK, G. And PEKER, K. (2008) . "Diş Çürüklerinin Etyolojisinde ve Önlenmesinde Fermente Olabilen Karbonhidratların Önemi." İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi , vol.42, pp.1-9.
@article{article, author={Gülçin BERMEK And author={Kadriye PEKER}, title={Diş Çürüklerinin Etyolojisinde ve Önlenmesinde Fermente Olabilen Karbonhidratların Önemi}, journal={İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi}, year=2008, pages={1-9} }