R. KAHRAMAN, "Ayçiçek ve balık yağı katılan yumurta tavuğu rasyonlarına E ve C vitamini ilavesinin yumurta sarısı yağ asitleri kompozisyonu ile malondialdehit düzeyine etkisi.," İstanbul Üniv., Vet. Fak. Derg., , vol.30, no.2, pp.19-35, 2004
KAHRAMAN, R. 2004. Ayçiçek ve balık yağı katılan yumurta tavuğu rasyonlarına E ve C vitamini ilavesinin yumurta sarısı yağ asitleri kompozisyonu ile malondialdehit düzeyine etkisi.. İstanbul Üniv., Vet. Fak. Derg., , vol.30, no.2 , 19-35.
KAHRAMAN, R., (2004). Ayçiçek ve balık yağı katılan yumurta tavuğu rasyonlarına E ve C vitamini ilavesinin yumurta sarısı yağ asitleri kompozisyonu ile malondialdehit düzeyine etkisi.. İstanbul Üniv., Vet. Fak. Derg., , vol.30, no.2, 19-35.
KAHRAMAN, Recep. "Ayçiçek ve balık yağı katılan yumurta tavuğu rasyonlarına E ve C vitamini ilavesinin yumurta sarısı yağ asitleri kompozisyonu ile malondialdehit düzeyine etkisi.," İstanbul Üniv., Vet. Fak. Derg., , vol.30, no.2, 19-35, 2004
KAHRAMAN, Recep. "Ayçiçek ve balık yağı katılan yumurta tavuğu rasyonlarına E ve C vitamini ilavesinin yumurta sarısı yağ asitleri kompozisyonu ile malondialdehit düzeyine etkisi.." İstanbul Üniv., Vet. Fak. Derg., , vol.30, no.2, pp.19-35, 2004
KAHRAMAN, R. (2004) . "Ayçiçek ve balık yağı katılan yumurta tavuğu rasyonlarına E ve C vitamini ilavesinin yumurta sarısı yağ asitleri kompozisyonu ile malondialdehit düzeyine etkisi.." İstanbul Üniv., Vet. Fak. Derg., , vol.30, no.2, pp.19-35.
@article{article, author={Recep KAHRAMAN}, title={Ayçiçek ve balık yağı katılan yumurta tavuğu rasyonlarına E ve C vitamini ilavesinin yumurta sarısı yağ asitleri kompozisyonu ile malondialdehit düzeyine etkisi.}, journal={İstanbul Üniv., Vet. Fak. Derg.,}, year=2004, pages={19-35} }