E. B. BİNGÖL Et Al. , "Düşük Doz Karbonmonoksit (CO) Uygulamasının Raf Ömrü Boyunca Sığır Etinin Duyusal ve Yapısal Kalite Parametreleri Üzerine Etkisi," 5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Antalya, Turkey, pp.11-12, 2013
BİNGÖL, E. B. Et Al. 2013. Düşük Doz Karbonmonoksit (CO) Uygulamasının Raf Ömrü Boyunca Sığır Etinin Duyusal ve Yapısal Kalite Parametreleri Üzerine Etkisi. 5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , (Antalya, Turkey), 11-12.
BİNGÖL, E. B., ÇETİN, Ö., ÇOLAK ÜZÜM, H., & Hampikyan, H., (2013). Düşük Doz Karbonmonoksit (CO) Uygulamasının Raf Ömrü Boyunca Sığır Etinin Duyusal ve Yapısal Kalite Parametreleri Üzerine Etkisi . 5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi (pp.11-12). Antalya, Turkey
BİNGÖL, Enver Et Al. "Düşük Doz Karbonmonoksit (CO) Uygulamasının Raf Ömrü Boyunca Sığır Etinin Duyusal ve Yapısal Kalite Parametreleri Üzerine Etkisi," 5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Turkey, 2013
BİNGÖL, Enver B. Et Al. "Düşük Doz Karbonmonoksit (CO) Uygulamasının Raf Ömrü Boyunca Sığır Etinin Duyusal ve Yapısal Kalite Parametreleri Üzerine Etkisi." 5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Antalya, Turkey, pp.11-12, 2013
BİNGÖL, E. B. Et Al. (2013) . "Düşük Doz Karbonmonoksit (CO) Uygulamasının Raf Ömrü Boyunca Sığır Etinin Duyusal ve Yapısal Kalite Parametreleri Üzerine Etkisi." 5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Antalya, Turkey, pp.11-12.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Enver Barış BİNGÖL Et Al. }, title={Düşük Doz Karbonmonoksit (CO) Uygulamasının Raf Ömrü Boyunca Sığır Etinin Duyusal ve Yapısal Kalite Parametreleri Üzerine Etkisi}, congress name={5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2013}, pages={11-12} }