T. KAHRAMAN Et Al. , "Türkiye’de Tüketime Sunulan Bazı Baharat ve Itırlı Bitkilerin Kalitesi," 3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Bursa, Turkey, pp.45, 2007
KAHRAMAN, T. Et Al. 2007. Türkiye’de Tüketime Sunulan Bazı Baharat ve Itırlı Bitkilerin Kalitesi. 3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , (Bursa, Turkey), 45.
KAHRAMAN, T., Issa, G., Özmen, G., & Özinan, B., (2007). Türkiye’de Tüketime Sunulan Bazı Baharat ve Itırlı Bitkilerin Kalitesi . 3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi (pp.45). Bursa, Turkey
KAHRAMAN, Tolga Et Al. "Türkiye’de Tüketime Sunulan Bazı Baharat ve Itırlı Bitkilerin Kalitesi," 3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Bursa, Turkey, 2007
KAHRAMAN, Tolga Et Al. "Türkiye’de Tüketime Sunulan Bazı Baharat ve Itırlı Bitkilerin Kalitesi." 3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Bursa, Turkey, pp.45, 2007
KAHRAMAN, T. Et Al. (2007) . "Türkiye’de Tüketime Sunulan Bazı Baharat ve Itırlı Bitkilerin Kalitesi." 3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Bursa, Turkey, p.45.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Tolga KAHRAMAN Et Al. }, title={Türkiye’de Tüketime Sunulan Bazı Baharat ve Itırlı Bitkilerin Kalitesi}, congress name={3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi}, city={Bursa}, country={Turkey}, year={2007}, pages={45} }