T. BAYGAR Et Al. , "Taze, işlenmiş su ürünleri ve su ürünleri işleme tesislerinde HACCP analizleri," Dünya Gıda Dergisi , no.6, pp.79-83, 2002
BAYGAR, T. Et Al. 2002. Taze, işlenmiş su ürünleri ve su ürünleri işleme tesislerinde HACCP analizleri. Dünya Gıda Dergisi , no.6 , 79-83.
BAYGAR, T., MOL TOKAY, S., & VARLIK, C., (2002). Taze, işlenmiş su ürünleri ve su ürünleri işleme tesislerinde HACCP analizleri. Dünya Gıda Dergisi , no.6, 79-83.
BAYGAR, TAÇNUR, Sühendan MOL TOKAY, And CANDAN VARLIK. "Taze, işlenmiş su ürünleri ve su ürünleri işleme tesislerinde HACCP analizleri," Dünya Gıda Dergisi , no.6, 79-83, 2002
BAYGAR, TAÇNUR Et Al. "Taze, işlenmiş su ürünleri ve su ürünleri işleme tesislerinde HACCP analizleri." Dünya Gıda Dergisi , no.6, pp.79-83, 2002
BAYGAR, T. MOL TOKAY, S. And VARLIK, C. (2002) . "Taze, işlenmiş su ürünleri ve su ürünleri işleme tesislerinde HACCP analizleri." Dünya Gıda Dergisi , no.6, pp.79-83.
@article{article, author={TAÇNUR BAYGAR Et Al. }, title={Taze, işlenmiş su ürünleri ve su ürünleri işleme tesislerinde HACCP analizleri}, journal={Dünya Gıda Dergisi}, year=2002, pages={79-83} }