D. MEMİŞ, "Akuakültür yolu ile üretilen balıkların besin değeri bakımından değerlendirilmesi," 2nd International Water and Health Congress , Antalya, Turkey, pp.1-2, 2017
MEMİŞ, D. 2017. Akuakültür yolu ile üretilen balıkların besin değeri bakımından değerlendirilmesi. 2nd International Water and Health Congress , (Antalya, Turkey), 1-2.
MEMİŞ, D., (2017). Akuakültür yolu ile üretilen balıkların besin değeri bakımından değerlendirilmesi . 2nd International Water and Health Congress (pp.1-2). Antalya, Turkey
MEMİŞ, Devrim. "Akuakültür yolu ile üretilen balıkların besin değeri bakımından değerlendirilmesi," 2nd International Water and Health Congress, Antalya, Turkey, 2017
MEMİŞ, Devrim. "Akuakültür yolu ile üretilen balıkların besin değeri bakımından değerlendirilmesi." 2nd International Water and Health Congress , Antalya, Turkey, pp.1-2, 2017
MEMİŞ, D. (2017) . "Akuakültür yolu ile üretilen balıkların besin değeri bakımından değerlendirilmesi." 2nd International Water and Health Congress , Antalya, Turkey, pp.1-2.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Devrim MEMİŞ}, title={Akuakültür yolu ile üretilen balıkların besin değeri bakımından değerlendirilmesi}, congress name={2nd International Water and Health Congress}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2017}, pages={1-2} }