K. GENÇAY, "Yeni bir şekersiz çikletin tükürük pH değerinde oluşturduğu değişikliklerin diş çürüklerini önleme açısından incelenmesi," Akademik Dental Dişhekimliği Dergisi , vol.3, no.1, pp.15-19, 2001
GENÇAY, K. 2001. Yeni bir şekersiz çikletin tükürük pH değerinde oluşturduğu değişikliklerin diş çürüklerini önleme açısından incelenmesi. Akademik Dental Dişhekimliği Dergisi , vol.3, no.1 , 15-19.
GENÇAY, K., (2001). Yeni bir şekersiz çikletin tükürük pH değerinde oluşturduğu değişikliklerin diş çürüklerini önleme açısından incelenmesi. Akademik Dental Dişhekimliği Dergisi , vol.3, no.1, 15-19.
GENÇAY, Koray. "Yeni bir şekersiz çikletin tükürük pH değerinde oluşturduğu değişikliklerin diş çürüklerini önleme açısından incelenmesi," Akademik Dental Dişhekimliği Dergisi , vol.3, no.1, 15-19, 2001
GENÇAY, Koray. "Yeni bir şekersiz çikletin tükürük pH değerinde oluşturduğu değişikliklerin diş çürüklerini önleme açısından incelenmesi." Akademik Dental Dişhekimliği Dergisi , vol.3, no.1, pp.15-19, 2001
GENÇAY, K. (2001) . "Yeni bir şekersiz çikletin tükürük pH değerinde oluşturduğu değişikliklerin diş çürüklerini önleme açısından incelenmesi." Akademik Dental Dişhekimliği Dergisi , vol.3, no.1, pp.15-19.
@article{article, author={Koray GENÇAY}, title={Yeni bir şekersiz çikletin tükürük pH değerinde oluşturduğu değişikliklerin diş çürüklerini önleme açısından incelenmesi}, journal={Akademik Dental Dişhekimliği Dergisi}, year=2001, pages={15-19} }