G. F. Şengör Et Al. , "Mersin Balığının Tütsülenmesi, Besin Bileşimi, Duyusal ve Kimyasal Kalite Parametreleri: Vaka Analizi," 15. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , Rize, Turkey, pp.500, 2009
Şengör, G. F. Et Al. 2009. Mersin Balığının Tütsülenmesi, Besin Bileşimi, Duyusal ve Kimyasal Kalite Parametreleri: Vaka Analizi. 15. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , (Rize, Turkey), 500.
Şengör, G. F., Üçok Alakavuk, D., Tosun, Ş. Y., & Ulusoy, Ş., (2009). Mersin Balığının Tütsülenmesi, Besin Bileşimi, Duyusal ve Kimyasal Kalite Parametreleri: Vaka Analizi . 15. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu (pp.500). Rize, Turkey
Şengör, Gülgün Et Al. "Mersin Balığının Tütsülenmesi, Besin Bileşimi, Duyusal ve Kimyasal Kalite Parametreleri: Vaka Analizi," 15. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Rize, Turkey, 2009
Şengör, Gülgün F. Et Al. "Mersin Balığının Tütsülenmesi, Besin Bileşimi, Duyusal ve Kimyasal Kalite Parametreleri: Vaka Analizi." 15. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , Rize, Turkey, pp.500, 2009
Şengör, G. F. Et Al. (2009) . "Mersin Balığının Tütsülenmesi, Besin Bileşimi, Duyusal ve Kimyasal Kalite Parametreleri: Vaka Analizi." 15. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , Rize, Turkey, p.500.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Gülgün Fatma ŞENGÖR Et Al. }, title={Mersin Balığının Tütsülenmesi, Besin Bileşimi, Duyusal ve Kimyasal Kalite Parametreleri: Vaka Analizi}, congress name={15. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu}, city={Rize}, country={Turkey}, year={2009}, pages={500} }