H. AKSU Et Al. , "Farklı asit-tuz konsantrasyonlarıyla hamsi marinatı üretimi esnasında oluşan bazı değişiklikler ve raf ömrünün belirlenmesi. (Some changes in anchovy marinades during production in different acid-salt concentrations and determination of shelf-life).," YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ * , vol.8, pp.86-90, 1997
AKSU, H. Et Al. 1997. Farklı asit-tuz konsantrasyonlarıyla hamsi marinatı üretimi esnasında oluşan bazı değişiklikler ve raf ömrünün belirlenmesi. (Some changes in anchovy marinades during production in different acid-salt concentrations and determination of shelf-life).. YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ * , vol.8 , 86-90.
AKSU, H., ERKAN, N., ÇOLAK, H., VARLIK, C., GÖKOĞLU, N., & UĞUR, M., (1997). Farklı asit-tuz konsantrasyonlarıyla hamsi marinatı üretimi esnasında oluşan bazı değişiklikler ve raf ömrünün belirlenmesi. (Some changes in anchovy marinades during production in different acid-salt concentrations and determination of shelf-life).. YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ * , vol.8, 86-90.
AKSU, Harun Et Al. "Farklı asit-tuz konsantrasyonlarıyla hamsi marinatı üretimi esnasında oluşan bazı değişiklikler ve raf ömrünün belirlenmesi. (Some changes in anchovy marinades during production in different acid-salt concentrations and determination of shelf-life).," YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ * , vol.8, 86-90, 1997
AKSU, Harun Et Al. "Farklı asit-tuz konsantrasyonlarıyla hamsi marinatı üretimi esnasında oluşan bazı değişiklikler ve raf ömrünün belirlenmesi. (Some changes in anchovy marinades during production in different acid-salt concentrations and determination of shelf-life).." YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ * , vol.8, pp.86-90, 1997
AKSU, H. Et Al. (1997) . "Farklı asit-tuz konsantrasyonlarıyla hamsi marinatı üretimi esnasında oluşan bazı değişiklikler ve raf ömrünün belirlenmesi. (Some changes in anchovy marinades during production in different acid-salt concentrations and determination of shelf-life).." YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ * , vol.8, pp.86-90.
@article{article, author={Harun AKSU Et Al. }, title={Farklı asit-tuz konsantrasyonlarıyla hamsi marinatı üretimi esnasında oluşan bazı değişiklikler ve raf ömrünün belirlenmesi. (Some changes in anchovy marinades during production in different acid-salt concentrations and determination of shelf-life).}, journal={YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ *}, year=1997, pages={86-90} }