U. Günşen Et Al. , "Çiğ Et ve ısı işlemi görmüş et ürünlerinde ELISA tekniği ile tür tespiti," İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.32, no.2, pp.45-52, 2006
Günşen, U. Et Al. 2006. Çiğ Et ve ısı işlemi görmüş et ürünlerinde ELISA tekniği ile tür tespiti. İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.32, no.2 , 45-52.
Günşen, U., AYDIN, A., Ovalı, B. B., & Coşkun, Y., (2006). Çiğ Et ve ısı işlemi görmüş et ürünlerinde ELISA tekniği ile tür tespiti. İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.32, no.2, 45-52.
Günşen, Uğur Et Al. "Çiğ Et ve ısı işlemi görmüş et ürünlerinde ELISA tekniği ile tür tespiti," İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.32, no.2, 45-52, 2006
Günşen, Uğur Et Al. "Çiğ Et ve ısı işlemi görmüş et ürünlerinde ELISA tekniği ile tür tespiti." İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.32, no.2, pp.45-52, 2006
Günşen, U. Et Al. (2006) . "Çiğ Et ve ısı işlemi görmüş et ürünlerinde ELISA tekniği ile tür tespiti." İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.32, no.2, pp.45-52.
@article{article, author={Uğur Günşen Et Al. }, title={Çiğ Et ve ısı işlemi görmüş et ürünlerinde ELISA tekniği ile tür tespiti}, journal={İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi}, year=2006, pages={45-52} }