G. F. Ü. ŞENGÖR Et Al. , "Farklı Baharatlarla İşleme Alınan ve Sous Vide Tekniği ile Pişirilen Somon Balığı'nın (Salmo salar) Raf Ömrünün Belirlenmesi," 18. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , İzmir, Turkey, pp.385, 2015
ŞENGÖR, G. F. Ü. Et Al. 2015. Farklı Baharatlarla İşleme Alınan ve Sous Vide Tekniği ile Pişirilen Somon Balığı'nın (Salmo salar) Raf Ömrünün Belirlenmesi. 18. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , (İzmir, Turkey), 385.
ŞENGÖR, G. F. Ü., CEYLAN, Z., & ALKAN, T., (2015). Farklı Baharatlarla İşleme Alınan ve Sous Vide Tekniği ile Pişirilen Somon Balığı'nın (Salmo salar) Raf Ömrünün Belirlenmesi . 18. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu (pp.385). İzmir, Turkey
ŞENGÖR, Gülgün, Zafer CEYLAN, And Taha ALKAN. "Farklı Baharatlarla İşleme Alınan ve Sous Vide Tekniği ile Pişirilen Somon Balığı'nın (Salmo salar) Raf Ömrünün Belirlenmesi," 18. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, İzmir, Turkey, 2015
ŞENGÖR, Gülgün F. Et Al. "Farklı Baharatlarla İşleme Alınan ve Sous Vide Tekniği ile Pişirilen Somon Balığı'nın (Salmo salar) Raf Ömrünün Belirlenmesi." 18. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , İzmir, Turkey, pp.385, 2015
ŞENGÖR, G. F. Ü. CEYLAN, Z. And ALKAN, T. (2015) . "Farklı Baharatlarla İşleme Alınan ve Sous Vide Tekniği ile Pişirilen Somon Balığı'nın (Salmo salar) Raf Ömrünün Belirlenmesi." 18. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , İzmir, Turkey, p.385.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Gülgün Fatma ŞENGÖR Et Al. }, title={Farklı Baharatlarla İşleme Alınan ve Sous Vide Tekniği ile Pişirilen Somon Balığı'nın (Salmo salar) Raf Ömrünün Belirlenmesi}, congress name={18. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu}, city={İzmir}, country={Turkey}, year={2015}, pages={385} }