Ö. ÇETİN And B. NAZLI, "Çikolatalarda Mikrobiyolojik Kalite," İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.26, pp.397-401, 2000
ÇETİN, Ö. And NAZLI, B. 2000. Çikolatalarda Mikrobiyolojik Kalite. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.26 , 397-401.
ÇETİN, Ö., & NAZLI, B., (2000). Çikolatalarda Mikrobiyolojik Kalite. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.26, 397-401.
ÇETİN, Ömer, And Bülent NAZLI. "Çikolatalarda Mikrobiyolojik Kalite," İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.26, 397-401, 2000
ÇETİN, Ömer And NAZLI, Bülent. "Çikolatalarda Mikrobiyolojik Kalite." İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.26, pp.397-401, 2000
ÇETİN, Ö. And NAZLI, B. (2000) . "Çikolatalarda Mikrobiyolojik Kalite." İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.26, pp.397-401.
@article{article, author={Ömer ÇETİN And author={Bülent NAZLI}, title={Çikolatalarda Mikrobiyolojik Kalite}, journal={İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ}, year=2000, pages={397-401} }