M. ÖZCAN Et Al. , "Gökçeada Keçisi Oğlaklarının Farklı Karkas Parçalarındaki Et, Kemik, Yağ Oranları Üzerine Üretim Sisteminin Etkisi," İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.42, no.2, pp.171-177, 2016
ÖZCAN, M. Et Al. 2016. Gökçeada Keçisi Oğlaklarının Farklı Karkas Parçalarındaki Et, Kemik, Yağ Oranları Üzerine Üretim Sisteminin Etkisi. İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.42, no.2 , 171-177.
ÖZCAN, M., YALÇINTAN, H., EKİZ, B., TÖLÜ, C., & SAVAŞ, T., (2016). Gökçeada Keçisi Oğlaklarının Farklı Karkas Parçalarındaki Et, Kemik, Yağ Oranları Üzerine Üretim Sisteminin Etkisi. İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.42, no.2, 171-177.
ÖZCAN, Mustafa Et Al. "Gökçeada Keçisi Oğlaklarının Farklı Karkas Parçalarındaki Et, Kemik, Yağ Oranları Üzerine Üretim Sisteminin Etkisi," İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.42, no.2, 171-177, 2016
ÖZCAN, Mustafa Et Al. "Gökçeada Keçisi Oğlaklarının Farklı Karkas Parçalarındaki Et, Kemik, Yağ Oranları Üzerine Üretim Sisteminin Etkisi." İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.42, no.2, pp.171-177, 2016
ÖZCAN, M. Et Al. (2016) . "Gökçeada Keçisi Oğlaklarının Farklı Karkas Parçalarındaki Et, Kemik, Yağ Oranları Üzerine Üretim Sisteminin Etkisi." İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.42, no.2, pp.171-177.
@article{article, author={Mustafa ÖZCAN Et Al. }, title={Gökçeada Keçisi Oğlaklarının Farklı Karkas Parçalarındaki Et, Kemik, Yağ Oranları Üzerine Üretim Sisteminin Etkisi}, journal={İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi}, year=2016, pages={171-177} }