K. Bostan Et Al. , "Döner kebaplarda pişirme sırasında Staphylococcus aureus ve Clostridiıum perfringens’in canlılığı üzerine bir araştırma," 4 Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Antalya, Turkey, pp.64-65, 2011
Bostan, K. Et Al. 2011. Döner kebaplarda pişirme sırasında Staphylococcus aureus ve Clostridiıum perfringens’in canlılığı üzerine bir araştırma. 4 Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , (Antalya, Turkey), 64-65.
Bostan, K., YILMAZ, F., MURATOĞLU, K., & AYDIN, A., (2011). Döner kebaplarda pişirme sırasında Staphylococcus aureus ve Clostridiıum perfringens’in canlılığı üzerine bir araştırma . 4 Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi (pp.64-65). Antalya, Turkey
Bostan, Kamil Et Al. "Döner kebaplarda pişirme sırasında Staphylococcus aureus ve Clostridiıum perfringens’in canlılığı üzerine bir araştırma," 4 Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Turkey, 2011
Bostan, Kamil Et Al. "Döner kebaplarda pişirme sırasında Staphylococcus aureus ve Clostridiıum perfringens’in canlılığı üzerine bir araştırma." 4 Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Antalya, Turkey, pp.64-65, 2011
Bostan, K. Et Al. (2011) . "Döner kebaplarda pişirme sırasında Staphylococcus aureus ve Clostridiıum perfringens’in canlılığı üzerine bir araştırma." 4 Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Antalya, Turkey, pp.64-65.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Kamil Bostan Et Al. }, title={Döner kebaplarda pişirme sırasında Staphylococcus aureus ve Clostridiıum perfringens’in canlılığı üzerine bir araştırma}, congress name={4 Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2011}, pages={64-65} }