C. Varlık Et Al. , "Karideslerin kitosan ve melanoz inhibitörleri ile muamelesinin dondurulmuş muhafaza sirasinda duyusal ve kimyasal kalite üzerine etkisi," Türkiye 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, pp.442, 2012
Varlık, C. Et Al. 2012. Karideslerin kitosan ve melanoz inhibitörleri ile muamelesinin dondurulmuş muhafaza sirasinda duyusal ve kimyasal kalite üzerine etkisi. Türkiye 11. Gıda Kongresi , (Hatay, Turkey), 442.
Varlık, C., Bostan, K., Uran, H., üçok alakavuk, d., & bingöl, e. b., (2012). Karideslerin kitosan ve melanoz inhibitörleri ile muamelesinin dondurulmuş muhafaza sirasinda duyusal ve kimyasal kalite üzerine etkisi . Türkiye 11. Gıda Kongresi (pp.442). Hatay, Turkey
Varlık, Candan Et Al. "Karideslerin kitosan ve melanoz inhibitörleri ile muamelesinin dondurulmuş muhafaza sirasinda duyusal ve kimyasal kalite üzerine etkisi," Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Turkey, 2012
Varlık, Candan Et Al. "Karideslerin kitosan ve melanoz inhibitörleri ile muamelesinin dondurulmuş muhafaza sirasinda duyusal ve kimyasal kalite üzerine etkisi." Türkiye 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, pp.442, 2012
Varlık, C. Et Al. (2012) . "Karideslerin kitosan ve melanoz inhibitörleri ile muamelesinin dondurulmuş muhafaza sirasinda duyusal ve kimyasal kalite üzerine etkisi." Türkiye 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, p.442.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Candan Varlık Et Al. }, title={Karideslerin kitosan ve melanoz inhibitörleri ile muamelesinin dondurulmuş muhafaza sirasinda duyusal ve kimyasal kalite üzerine etkisi}, congress name={Türkiye 11. Gıda Kongresi}, city={Hatay}, country={Turkey}, year={2012}, pages={442} }