G. F. Ü. ŞENGÖR Et Al. , "Mürekkep Balığı'nın Yenilebilir Vücut Kısımlarının Besin Bileşimi ve Randımanın Belirlenmesi," Journal of Food and Feed Science Technology , vol.14, no.17, pp.29-33, 2017
ŞENGÖR, G. F. Ü. Et Al. 2017. Mürekkep Balığı'nın Yenilebilir Vücut Kısımlarının Besin Bileşimi ve Randımanın Belirlenmesi. Journal of Food and Feed Science Technology , vol.14, no.17 , 29-33.
ŞENGÖR, G. F. Ü., CEYLAN, Z., DOĞRUYOL, H., & GÖNÜLAL, O., (2017). Mürekkep Balığı'nın Yenilebilir Vücut Kısımlarının Besin Bileşimi ve Randımanın Belirlenmesi. Journal of Food and Feed Science Technology , vol.14, no.17, 29-33.
ŞENGÖR, Gülgün Et Al. "Mürekkep Balığı'nın Yenilebilir Vücut Kısımlarının Besin Bileşimi ve Randımanın Belirlenmesi," Journal of Food and Feed Science Technology , vol.14, no.17, 29-33, 2017
ŞENGÖR, Gülgün F. Et Al. "Mürekkep Balığı'nın Yenilebilir Vücut Kısımlarının Besin Bileşimi ve Randımanın Belirlenmesi." Journal of Food and Feed Science Technology , vol.14, no.17, pp.29-33, 2017
ŞENGÖR, G. F. Ü. Et Al. (2017) . "Mürekkep Balığı'nın Yenilebilir Vücut Kısımlarının Besin Bileşimi ve Randımanın Belirlenmesi." Journal of Food and Feed Science Technology , vol.14, no.17, pp.29-33.
@article{article, author={Gülgün F. Ünal ŞENGÖR Et Al. }, title={Mürekkep Balığı'nın Yenilebilir Vücut Kısımlarının Besin Bileşimi ve Randımanın Belirlenmesi}, journal={Journal of Food and Feed Science Technology}, year=2017, pages={29-33} }