H. GÜN Et Al. , "Gıdaların Omega-3 Yağ Asitleri ile Zenginleştirilmesi," Gıda Teknolojisi , vol.1, no.10, pp.45-49, 1996
GÜN, H. Et Al. 1996. Gıdaların Omega-3 Yağ Asitleri ile Zenginleştirilmesi. Gıda Teknolojisi , vol.1, no.10 , 45-49.
GÜN, H., Gökoğlu, N., Varlık, C., & ÖZDEN, Ö., (1996). Gıdaların Omega-3 Yağ Asitleri ile Zenginleştirilmesi. Gıda Teknolojisi , vol.1, no.10, 45-49.
GÜN, Hüseyin Et Al. "Gıdaların Omega-3 Yağ Asitleri ile Zenginleştirilmesi," Gıda Teknolojisi , vol.1, no.10, 45-49, 1996
GÜN, Hüseyin Et Al. "Gıdaların Omega-3 Yağ Asitleri ile Zenginleştirilmesi." Gıda Teknolojisi , vol.1, no.10, pp.45-49, 1996
GÜN, H. Et Al. (1996) . "Gıdaların Omega-3 Yağ Asitleri ile Zenginleştirilmesi." Gıda Teknolojisi , vol.1, no.10, pp.45-49.
@article{article, author={Hüseyin GÜN Et Al. }, title={Gıdaların Omega-3 Yağ Asitleri ile Zenginleştirilmesi}, journal={Gıda Teknolojisi}, year=1996, pages={45-49} }