H. AKSU Et Al. , "Safran: Mutfağımızdaki Kırmızı Altın. Culinary Mag,," Clunary Mag , vol.2, no.4, pp.82-83, 2012
AKSU, H. Et Al. 2012. Safran: Mutfağımızdaki Kırmızı Altın. Culinary Mag,. Clunary Mag , vol.2, no.4 , 82-83.
AKSU, H., AKSU, F., & Nassara, G. I., (2012). Safran: Mutfağımızdaki Kırmızı Altın. Culinary Mag,. Clunary Mag , vol.2, no.4, 82-83.
AKSU, Harun, Filiz AKSU, And Ghassan Issa Nassara. "Safran: Mutfağımızdaki Kırmızı Altın. Culinary Mag,," Clunary Mag , vol.2, no.4, 82-83, 2012
AKSU, Harun Et Al. "Safran: Mutfağımızdaki Kırmızı Altın. Culinary Mag,." Clunary Mag , vol.2, no.4, pp.82-83, 2012
AKSU, H. AKSU, F. And Nassara, G. I. (2012) . "Safran: Mutfağımızdaki Kırmızı Altın. Culinary Mag,." Clunary Mag , vol.2, no.4, pp.82-83.
@article{article, author={Harun AKSU Et Al. }, title={Safran: Mutfağımızdaki Kırmızı Altın. Culinary Mag,}, journal={Clunary Mag}, year=2012, pages={82-83} }