E. N. Topcuoğlu Et Al. , "Ksilitollü Sakız Çiğnemenin Çürük Yapıcı Mikroorganizmalara Etkisi," Ankem , vol.25, no.4, pp.220-226, 2011
Topcuoğlu, E. N. Et Al. 2011. Ksilitollü Sakız Çiğnemenin Çürük Yapıcı Mikroorganizmalara Etkisi. Ankem , vol.25, no.4 , 220-226.
Topcuoğlu, E. N., ÇİFTÇİ, S., KESKİN, F., & KÜLEKÇİ, H. G., (2011). Ksilitollü Sakız Çiğnemenin Çürük Yapıcı Mikroorganizmalara Etkisi. Ankem , vol.25, no.4, 220-226.
Topcuoğlu, Emine Et Al. "Ksilitollü Sakız Çiğnemenin Çürük Yapıcı Mikroorganizmalara Etkisi," Ankem , vol.25, no.4, 220-226, 2011
Topcuoğlu, Emine N. Et Al. "Ksilitollü Sakız Çiğnemenin Çürük Yapıcı Mikroorganizmalara Etkisi." Ankem , vol.25, no.4, pp.220-226, 2011
Topcuoğlu, E. N. Et Al. (2011) . "Ksilitollü Sakız Çiğnemenin Çürük Yapıcı Mikroorganizmalara Etkisi." Ankem , vol.25, no.4, pp.220-226.
@article{article, author={Emine Nursen Topcuoğlu Et Al. }, title={Ksilitollü Sakız Çiğnemenin Çürük Yapıcı Mikroorganizmalara Etkisi}, journal={Ankem}, year=2011, pages={220-226} }