A. AYDIN And M. Sudağıdan, "GIDA MİKROBİYOLOJİSİNDE MOLEKÜLER BİYOLOJİK TEKNİKLERİN KULLANIMI VE TİPLENDİRME YÖNTEMLERİ," Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Dergisi , vol.2, no.1, pp.1-9, 2016
AYDIN, A. And Sudağıdan, M. 2016. GIDA MİKROBİYOLOJİSİNDE MOLEKÜLER BİYOLOJİK TEKNİKLERİN KULLANIMI VE TİPLENDİRME YÖNTEMLERİ. Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Dergisi , vol.2, no.1 , 1-9.
AYDIN, A., & Sudağıdan, M., (2016). GIDA MİKROBİYOLOJİSİNDE MOLEKÜLER BİYOLOJİK TEKNİKLERİN KULLANIMI VE TİPLENDİRME YÖNTEMLERİ. Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Dergisi , vol.2, no.1, 1-9.
AYDIN, Ali, And MErt Sudağıdan. "GIDA MİKROBİYOLOJİSİNDE MOLEKÜLER BİYOLOJİK TEKNİKLERİN KULLANIMI VE TİPLENDİRME YÖNTEMLERİ," Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Dergisi , vol.2, no.1, 1-9, 2016
AYDIN, Ali And Sudağıdan, MErt. "GIDA MİKROBİYOLOJİSİNDE MOLEKÜLER BİYOLOJİK TEKNİKLERİN KULLANIMI VE TİPLENDİRME YÖNTEMLERİ." Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Dergisi , vol.2, no.1, pp.1-9, 2016
AYDIN, A. And Sudağıdan, M. (2016) . "GIDA MİKROBİYOLOJİSİNDE MOLEKÜLER BİYOLOJİK TEKNİKLERİN KULLANIMI VE TİPLENDİRME YÖNTEMLERİ." Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Dergisi , vol.2, no.1, pp.1-9.
@article{article, author={Ali AYDIN And author={MErt Sudağıdan}, title={GIDA MİKROBİYOLOJİSİNDE MOLEKÜLER BİYOLOJİK TEKNİKLERİN KULLANIMI VE TİPLENDİRME YÖNTEMLERİ}, journal={Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Dergisi}, year=2016, pages={1-9} }