F. AKSU Et Al. , "Antimikrobiyal Madde ile Kaplanan Bal Kabağı Örneklerinin Mikrobiyolojik kalitesi Üzerine Değişik Ambalajlama Teknikleri ile Muhafazanın Etkisi," İç Anadolu Bölgesi Gıda ve Tarım Kongresi , Nevşehir, Turkey, pp.245, 2015
AKSU, F. Et Al. 2015. Antimikrobiyal Madde ile Kaplanan Bal Kabağı Örneklerinin Mikrobiyolojik kalitesi Üzerine Değişik Ambalajlama Teknikleri ile Muhafazanın Etkisi. İç Anadolu Bölgesi Gıda ve Tarım Kongresi , (Nevşehir, Turkey), 245.
AKSU, F., DÜLGER ALTINER, D., & URAN, H., (2015). Antimikrobiyal Madde ile Kaplanan Bal Kabağı Örneklerinin Mikrobiyolojik kalitesi Üzerine Değişik Ambalajlama Teknikleri ile Muhafazanın Etkisi . İç Anadolu Bölgesi Gıda ve Tarım Kongresi (pp.245). Nevşehir, Turkey
AKSU, Filiz, Dilek DÜLGER ALTINER, And Harun URAN. "Antimikrobiyal Madde ile Kaplanan Bal Kabağı Örneklerinin Mikrobiyolojik kalitesi Üzerine Değişik Ambalajlama Teknikleri ile Muhafazanın Etkisi," İç Anadolu Bölgesi Gıda ve Tarım Kongresi, Nevşehir, Turkey, 2015
AKSU, Filiz Et Al. "Antimikrobiyal Madde ile Kaplanan Bal Kabağı Örneklerinin Mikrobiyolojik kalitesi Üzerine Değişik Ambalajlama Teknikleri ile Muhafazanın Etkisi." İç Anadolu Bölgesi Gıda ve Tarım Kongresi , Nevşehir, Turkey, pp.245, 2015
AKSU, F. DÜLGER ALTINER, D. And URAN, H. (2015) . "Antimikrobiyal Madde ile Kaplanan Bal Kabağı Örneklerinin Mikrobiyolojik kalitesi Üzerine Değişik Ambalajlama Teknikleri ile Muhafazanın Etkisi." İç Anadolu Bölgesi Gıda ve Tarım Kongresi , Nevşehir, Turkey, p.245.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Filiz AKSU Et Al. }, title={Antimikrobiyal Madde ile Kaplanan Bal Kabağı Örneklerinin Mikrobiyolojik kalitesi Üzerine Değişik Ambalajlama Teknikleri ile Muhafazanın Etkisi}, congress name={İç Anadolu Bölgesi Gıda ve Tarım Kongresi}, city={Nevşehir}, country={Turkey}, year={2015}, pages={245} }