H. ÇAKAN Et Al. , "Istanbul’daki Okul Kantinlerinde Mikrobiyal Etkenlerin Is Saglıgı ve Gıda Güvenligi Açısından Degerlendirilmesi.," 5. Gıda Güvenligi Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.1-2, 2015
ÇAKAN, H. Et Al. 2015. Istanbul’daki Okul Kantinlerinde Mikrobiyal Etkenlerin Is Saglıgı ve Gıda Güvenligi Açısından Degerlendirilmesi.. 5. Gıda Güvenligi Kongresi , (İstanbul, Turkey), 1-2.
ÇAKAN, H., ÇEVİK, F. E., ÖZ, V., & Karademir, A., (2015). Istanbul’daki Okul Kantinlerinde Mikrobiyal Etkenlerin Is Saglıgı ve Gıda Güvenligi Açısından Degerlendirilmesi. . 5. Gıda Güvenligi Kongresi (pp.1-2). İstanbul, Turkey
ÇAKAN, Hüseyin Et Al. "Istanbul’daki Okul Kantinlerinde Mikrobiyal Etkenlerin Is Saglıgı ve Gıda Güvenligi Açısından Degerlendirilmesi.," 5. Gıda Güvenligi Kongresi, İstanbul, Turkey, 2015
ÇAKAN, Hüseyin Et Al. "Istanbul’daki Okul Kantinlerinde Mikrobiyal Etkenlerin Is Saglıgı ve Gıda Güvenligi Açısından Degerlendirilmesi.." 5. Gıda Güvenligi Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.1-2, 2015
ÇAKAN, H. Et Al. (2015) . "Istanbul’daki Okul Kantinlerinde Mikrobiyal Etkenlerin Is Saglıgı ve Gıda Güvenligi Açısından Degerlendirilmesi.." 5. Gıda Güvenligi Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.1-2.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Hüseyin ÇAKAN Et Al. }, title={Istanbul’daki Okul Kantinlerinde Mikrobiyal Etkenlerin Is Saglıgı ve Gıda Güvenligi Açısından Degerlendirilmesi.}, congress name={5. Gıda Güvenligi Kongresi}, city={İstanbul}, country={Turkey}, year={2015}, pages={1-2} }