K. SÖZGEN BAŞKAN Et Al. , "Bitkisel Gıdaların Toplam Antioksidan Kapasitelerine Antosiyaninlerin Katkısının Belirlenmesi," 7. Ulusal Analitik Kimya Kongresi , Kahramanmaraş, Turkey, pp.37, 2014
SÖZGEN BAŞKAN, K. Et Al. 2014. Bitkisel Gıdaların Toplam Antioksidan Kapasitelerine Antosiyaninlerin Katkısının Belirlenmesi. 7. Ulusal Analitik Kimya Kongresi , (Kahramanmaraş, Turkey), 37.
SÖZGEN BAŞKAN, K., TÜTEM, E., AKYÜZ, E., & APAK, M. R., (2014). Bitkisel Gıdaların Toplam Antioksidan Kapasitelerine Antosiyaninlerin Katkısının Belirlenmesi . 7. Ulusal Analitik Kimya Kongresi (pp.37). Kahramanmaraş, Turkey
SÖZGEN BAŞKAN, Kevser Et Al. "Bitkisel Gıdaların Toplam Antioksidan Kapasitelerine Antosiyaninlerin Katkısının Belirlenmesi," 7. Ulusal Analitik Kimya Kongresi, Kahramanmaraş, Turkey, 2014
SÖZGEN BAŞKAN, Kevser S. Et Al. "Bitkisel Gıdaların Toplam Antioksidan Kapasitelerine Antosiyaninlerin Katkısının Belirlenmesi." 7. Ulusal Analitik Kimya Kongresi , Kahramanmaraş, Turkey, pp.37, 2014
SÖZGEN BAŞKAN, K. Et Al. (2014) . "Bitkisel Gıdaların Toplam Antioksidan Kapasitelerine Antosiyaninlerin Katkısının Belirlenmesi." 7. Ulusal Analitik Kimya Kongresi , Kahramanmaraş, Turkey, p.37.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Kevser SÖZGEN BAŞKAN Et Al. }, title={Bitkisel Gıdaların Toplam Antioksidan Kapasitelerine Antosiyaninlerin Katkısının Belirlenmesi}, congress name={7. Ulusal Analitik Kimya Kongresi}, city={Kahramanmaraş}, country={Turkey}, year={2014}, pages={37} }