Ş. Ulusoy And N. Kulaç, "Farklı Katkı Maddelerinin Balık Cipslerinin Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi," Türkiye 13. Gıda Kongresi , Çanakkale, Turkey, pp.4, 2020
Ulusoy, Ş. And Kulaç, N. 2020. Farklı Katkı Maddelerinin Balık Cipslerinin Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi. Türkiye 13. Gıda Kongresi , (Çanakkale, Turkey), 4.
Ulusoy, Ş., & Kulaç, N., (2020). Farklı Katkı Maddelerinin Balık Cipslerinin Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi . Türkiye 13. Gıda Kongresi (pp.4). Çanakkale, Turkey
Ulusoy, Şafak, And Necibe Kulaç. "Farklı Katkı Maddelerinin Balık Cipslerinin Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi," Türkiye 13. Gıda Kongresi, Çanakkale, Turkey, 2020
Ulusoy, Şafak And Kulaç, Necibe. "Farklı Katkı Maddelerinin Balık Cipslerinin Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi." Türkiye 13. Gıda Kongresi , Çanakkale, Turkey, pp.4, 2020
Ulusoy, Ş. And Kulaç, N. (2020) . "Farklı Katkı Maddelerinin Balık Cipslerinin Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi." Türkiye 13. Gıda Kongresi , Çanakkale, Turkey, p.4.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Şafak ULUSOY And author={Necibe Kulaç}, title={Farklı Katkı Maddelerinin Balık Cipslerinin Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi}, congress name={Türkiye 13. Gıda Kongresi}, city={Çanakkale}, country={Turkey}, year={2020}, pages={4} }