T. KAHRAMAN Et Al. , "Microbiological and Chemical Quality of Tahini Halva," 2. Gıda Güvenliği Kongresi , Turkey, pp.5, 2010
KAHRAMAN, T. Et Al. 2010. Microbiological and Chemical Quality of Tahini Halva. 2. Gıda Güvenliği Kongresi , (Turkey), 5.
KAHRAMAN, T., Issa, G., & Büyükünal, S., (2010). Microbiological and Chemical Quality of Tahini Halva . 2. Gıda Güvenliği Kongresi (pp.5). , Turkey
KAHRAMAN, Tolga, Ghassan Issa, And Serkan Büyükünal. "Microbiological and Chemical Quality of Tahini Halva," 2. Gıda Güvenliği Kongresi, Turkey, 2010
KAHRAMAN, Tolga Et Al. "Microbiological and Chemical Quality of Tahini Halva." 2. Gıda Güvenliği Kongresi , Turkey, pp.5, 2010
KAHRAMAN, T. Issa, G. And Büyükünal, S. (2010) . "Microbiological and Chemical Quality of Tahini Halva." 2. Gıda Güvenliği Kongresi , Turkey, p.5.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Tolga KAHRAMAN Et Al. }, title={Microbiological and Chemical Quality of Tahini Halva}, congress name={2. Gıda Güvenliği Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2010}, pages={5} }