S. MOL TOKAY Et Al. , "Türk tüketicisinin su ürünlerinin mikrobiyel güvenliği ile ilgili mutfak alışkanlıkları," 5. Gıda Güvenliği Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.17, 2015
MOL TOKAY, S. Et Al. 2015. Türk tüketicisinin su ürünlerinin mikrobiyel güvenliği ile ilgili mutfak alışkanlıkları. 5. Gıda Güvenliği Kongresi , (İstanbul, Turkey), 17.
MOL TOKAY, S., AKAY, K. U., & Çelebi, G., (2015). Türk tüketicisinin su ürünlerinin mikrobiyel güvenliği ile ilgili mutfak alışkanlıkları . 5. Gıda Güvenliği Kongresi (pp.17). İstanbul, Turkey
MOL TOKAY, Sühendan, Kadri Ulaş AKAY, And Göksun Çelebi. "Türk tüketicisinin su ürünlerinin mikrobiyel güvenliği ile ilgili mutfak alışkanlıkları," 5. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Turkey, 2015
MOL TOKAY, Sühendan M. Et Al. "Türk tüketicisinin su ürünlerinin mikrobiyel güvenliği ile ilgili mutfak alışkanlıkları." 5. Gıda Güvenliği Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.17, 2015
MOL TOKAY, S. AKAY, K. U. And Çelebi, G. (2015) . "Türk tüketicisinin su ürünlerinin mikrobiyel güvenliği ile ilgili mutfak alışkanlıkları." 5. Gıda Güvenliği Kongresi , İstanbul, Turkey, p.17.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Sühendan MOL TOKAY Et Al. }, title={Türk tüketicisinin su ürünlerinin mikrobiyel güvenliği ile ilgili mutfak alışkanlıkları}, congress name={5. Gıda Güvenliği Kongresi}, city={İstanbul}, country={Turkey}, year={2015}, pages={17} }