T. Aksu Et Al. , "Dondurulmuş kıymalarda tekrar dondurma-çözündürme işleminin Salmonella gelişimi üzerine etkisi," 18. uluslararası veteriner hekimliği öğrencileri bilimsel araştırma kongresi , İstanbul, Turkey, pp.78-79, 2016
Aksu, T. Et Al. 2016. Dondurulmuş kıymalarda tekrar dondurma-çözündürme işleminin Salmonella gelişimi üzerine etkisi. 18. uluslararası veteriner hekimliği öğrencileri bilimsel araştırma kongresi , (İstanbul, Turkey), 78-79.
Aksu, T., ÖZGEN ARUN, Ö., & MURATOĞLU, K., (2016). Dondurulmuş kıymalarda tekrar dondurma-çözündürme işleminin Salmonella gelişimi üzerine etkisi . 18. uluslararası veteriner hekimliği öğrencileri bilimsel araştırma kongresi (pp.78-79). İstanbul, Turkey
Aksu, Tuğçe, Özge ÖZGEN ARUN, And Karlo MURATOĞLU. "Dondurulmuş kıymalarda tekrar dondurma-çözündürme işleminin Salmonella gelişimi üzerine etkisi," 18. uluslararası veteriner hekimliği öğrencileri bilimsel araştırma kongresi, İstanbul, Turkey, 2016
Aksu, Tuğçe Et Al. "Dondurulmuş kıymalarda tekrar dondurma-çözündürme işleminin Salmonella gelişimi üzerine etkisi." 18. uluslararası veteriner hekimliği öğrencileri bilimsel araştırma kongresi , İstanbul, Turkey, pp.78-79, 2016
Aksu, T. ÖZGEN ARUN, Ö. And MURATOĞLU, K. (2016) . "Dondurulmuş kıymalarda tekrar dondurma-çözündürme işleminin Salmonella gelişimi üzerine etkisi." 18. uluslararası veteriner hekimliği öğrencileri bilimsel araştırma kongresi , İstanbul, Turkey, pp.78-79.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Tuğçe Aksu Et Al. }, title={Dondurulmuş kıymalarda tekrar dondurma-çözündürme işleminin Salmonella gelişimi üzerine etkisi}, congress name={18. uluslararası veteriner hekimliği öğrencileri bilimsel araştırma kongresi}, city={İstanbul}, country={Turkey}, year={2016}, pages={78-79} }