S. GEDİK, "NEW APPROACH IN GASTRONOMY: THIRD WAVE COFFEE," Uluslararası Sosyal Araştırmalar Dergisi , vol.9, no.45, pp.811-814, 2016
GEDİK, S. 2016. NEW APPROACH IN GASTRONOMY: THIRD WAVE COFFEE. Uluslararası Sosyal Araştırmalar Dergisi , vol.9, no.45 , 811-814.
GEDİK, S., (2016). NEW APPROACH IN GASTRONOMY: THIRD WAVE COFFEE. Uluslararası Sosyal Araştırmalar Dergisi , vol.9, no.45, 811-814.
GEDİK, Sezgi. "NEW APPROACH IN GASTRONOMY: THIRD WAVE COFFEE," Uluslararası Sosyal Araştırmalar Dergisi , vol.9, no.45, 811-814, 2016
GEDİK, Sezgi. "NEW APPROACH IN GASTRONOMY: THIRD WAVE COFFEE." Uluslararası Sosyal Araştırmalar Dergisi , vol.9, no.45, pp.811-814, 2016
GEDİK, S. (2016) . "NEW APPROACH IN GASTRONOMY: THIRD WAVE COFFEE." Uluslararası Sosyal Araştırmalar Dergisi , vol.9, no.45, pp.811-814.
@article{article, author={Sezgi GEDİK}, title={NEW APPROACH IN GASTRONOMY: THIRD WAVE COFFEE}, journal={Uluslararası Sosyal Araştırmalar Dergisi}, year=2016, pages={811-814} }