E. B. BİNGÖL And K. Bostan, "Bir gıda katkı maddesi olarak laktatların et ve et ürünlerinde kullanımı," İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.38, no.1, pp.79-88, 2012
BİNGÖL, E. B. And Bostan, K. 2012. Bir gıda katkı maddesi olarak laktatların et ve et ürünlerinde kullanımı. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.38, no.1 , 79-88.
BİNGÖL, E. B., & Bostan, K., (2012). Bir gıda katkı maddesi olarak laktatların et ve et ürünlerinde kullanımı. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.38, no.1, 79-88.
BİNGÖL, Enver, And Kamil Bostan. "Bir gıda katkı maddesi olarak laktatların et ve et ürünlerinde kullanımı," İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.38, no.1, 79-88, 2012
BİNGÖL, Enver B. And Bostan, Kamil. "Bir gıda katkı maddesi olarak laktatların et ve et ürünlerinde kullanımı." İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.38, no.1, pp.79-88, 2012
BİNGÖL, E. B. And Bostan, K. (2012) . "Bir gıda katkı maddesi olarak laktatların et ve et ürünlerinde kullanımı." İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.38, no.1, pp.79-88.
@article{article, author={Enver Barış BİNGÖL And author={Kamil Bostan}, title={Bir gıda katkı maddesi olarak laktatların et ve et ürünlerinde kullanımı}, journal={İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ}, year=2012, pages={79-88} }