K. GENÇAY And F. SEYMEN, "Şeker alkolleri ile tatlandırılmış yeni bir ürünün tükürük pH düzeyine etkisinin değerlendirilmesi," Pedodonti Klinik/Araştırma , vol.3, no.1, pp.55-9, 1996
GENÇAY, K. And SEYMEN, F. 1996. Şeker alkolleri ile tatlandırılmış yeni bir ürünün tükürük pH düzeyine etkisinin değerlendirilmesi. Pedodonti Klinik/Araştırma , vol.3, no.1 , 55-9.
GENÇAY, K., & SEYMEN, F., (1996). Şeker alkolleri ile tatlandırılmış yeni bir ürünün tükürük pH düzeyine etkisinin değerlendirilmesi. Pedodonti Klinik/Araştırma , vol.3, no.1, 55-9.
GENÇAY, Koray, And Figen SEYMEN. "Şeker alkolleri ile tatlandırılmış yeni bir ürünün tükürük pH düzeyine etkisinin değerlendirilmesi," Pedodonti Klinik/Araştırma , vol.3, no.1, 55-9, 1996
GENÇAY, Koray And SEYMEN, Figen. "Şeker alkolleri ile tatlandırılmış yeni bir ürünün tükürük pH düzeyine etkisinin değerlendirilmesi." Pedodonti Klinik/Araştırma , vol.3, no.1, pp.55-9, 1996
GENÇAY, K. And SEYMEN, F. (1996) . "Şeker alkolleri ile tatlandırılmış yeni bir ürünün tükürük pH düzeyine etkisinin değerlendirilmesi." Pedodonti Klinik/Araştırma , vol.3, no.1, pp.55-9.
@article{article, author={Koray GENÇAY And author={Figen SEYMEN}, title={Şeker alkolleri ile tatlandırılmış yeni bir ürünün tükürük pH düzeyine etkisinin değerlendirilmesi}, journal={Pedodonti Klinik/Araştırma}, year=1996, pages={55-9} }