S. Mol Tokay And S. Özturan, "SOUS-VIDE TEKNOLOJİSİ VE SU ÜRÜNLERİNDEKİ UYGULAMALAR," journal of fisheriessciences.com , vol.3, no.1, pp.68-75, 2009
Mol Tokay, S. And Özturan, S. 2009. SOUS-VIDE TEKNOLOJİSİ VE SU ÜRÜNLERİNDEKİ UYGULAMALAR. journal of fisheriessciences.com , vol.3, no.1 , 68-75.
Mol Tokay, S., & Özturan, S., (2009). SOUS-VIDE TEKNOLOJİSİ VE SU ÜRÜNLERİNDEKİ UYGULAMALAR. journal of fisheriessciences.com , vol.3, no.1, 68-75.
Mol Tokay, Sühendan, And Samime Özturan. "SOUS-VIDE TEKNOLOJİSİ VE SU ÜRÜNLERİNDEKİ UYGULAMALAR," journal of fisheriessciences.com , vol.3, no.1, 68-75, 2009
Mol Tokay, Sühendan M. And Özturan, Samime. "SOUS-VIDE TEKNOLOJİSİ VE SU ÜRÜNLERİNDEKİ UYGULAMALAR." journal of fisheriessciences.com , vol.3, no.1, pp.68-75, 2009
Mol Tokay, S. And Özturan, S. (2009) . "SOUS-VIDE TEKNOLOJİSİ VE SU ÜRÜNLERİNDEKİ UYGULAMALAR." journal of fisheriessciences.com , vol.3, no.1, pp.68-75.
@article{article, author={Sühendan MOL TOKAY And author={Samime Özturan}, title={SOUS-VIDE TEKNOLOJİSİ VE SU ÜRÜNLERİNDEKİ UYGULAMALAR}, journal={journal of fisheriessciences.com}, year=2009, pages={68-75} }