G. Ş. SEÇKİN Et Al. , "Glutatyonu tüketilen sıçanlarda kronik stresin karaciğer ve mide lipit peroksidasyonu üzerine etkisi," Klinik Gelişim , vol.11, pp.434-435, 1998
SEÇKİN, G. Ş. Et Al. 1998. Glutatyonu tüketilen sıçanlarda kronik stresin karaciğer ve mide lipit peroksidasyonu üzerine etkisi. Klinik Gelişim , vol.11 , 434-435.
SEÇKİN, G. Ş., ALPTEKIN, N., ABBASOĞLU, S., TOKER, B. N., TOKER, G., & Uysal, M., (1998). Glutatyonu tüketilen sıçanlarda kronik stresin karaciğer ve mide lipit peroksidasyonu üzerine etkisi. Klinik Gelişim , vol.11, 434-435.
SEÇKİN, Güzide Et Al. "Glutatyonu tüketilen sıçanlarda kronik stresin karaciğer ve mide lipit peroksidasyonu üzerine etkisi," Klinik Gelişim , vol.11, 434-435, 1998
SEÇKİN, Güzide Ş. Et Al. "Glutatyonu tüketilen sıçanlarda kronik stresin karaciğer ve mide lipit peroksidasyonu üzerine etkisi." Klinik Gelişim , vol.11, pp.434-435, 1998
SEÇKİN, G. Ş. Et Al. (1998) . "Glutatyonu tüketilen sıçanlarda kronik stresin karaciğer ve mide lipit peroksidasyonu üzerine etkisi." Klinik Gelişim , vol.11, pp.434-435.
@article{article, author={Güzide Şule SEÇKİN Et Al. }, title={Glutatyonu tüketilen sıçanlarda kronik stresin karaciğer ve mide lipit peroksidasyonu üzerine etkisi}, journal={Klinik Gelişim}, year=1998, pages={434-435} }