Atıf Formatları
Eczacılık Eğitiminde Kalitenin Arttırılması
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

B. ANILANMERT, "Eczacılık Eğitiminde Kalitenin Arttırılması," Aktüel Eczacı , is.26, pp.40, 1996

ANILANMERT, B. 1996. Eczacılık Eğitiminde Kalitenin Arttırılması. Aktüel Eczacı , is.26 , 40.

ANILANMERT, B., (1996). Eczacılık Eğitiminde Kalitenin Arttırılması. Aktüel Eczacı , is.26, 40.

ANILANMERT, Beril. "Eczacılık Eğitiminde Kalitenin Arttırılması," Aktüel Eczacı , is.26, 40, 1996

ANILANMERT, Beril. "Eczacılık Eğitiminde Kalitenin Arttırılması." Aktüel Eczacı , is.26, pp.40, 1996

ANILANMERT, B. (1996) . "Eczacılık Eğitiminde Kalitenin Arttırılması." Aktüel Eczacı , is.26, p.40.

@article{article, author={Beril ANILANMERT}, title={Eczacılık Eğitiminde Kalitenin Arttırılması}, journal={Aktüel Eczacı}, year=1996, pages={40} }