H. AKSU Et Al. , "Diyarbakır bölgesinde üretilen örgü peynirlerinin mikrobiyolojik ve kimyasal özellikleri üzerine bir araştırma," Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi * , vol.10, pp.8-11, 1999
AKSU, H. Et Al. 1999. Diyarbakır bölgesinde üretilen örgü peynirlerinin mikrobiyolojik ve kimyasal özellikleri üzerine bir araştırma. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi * , vol.10 , 8-11.
AKSU, H., ÇOLAK ÜZÜM, H., Vural, A., & Erkan, M. E., (1999). Diyarbakır bölgesinde üretilen örgü peynirlerinin mikrobiyolojik ve kimyasal özellikleri üzerine bir araştırma. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi * , vol.10, 8-11.
AKSU, Harun Et Al. "Diyarbakır bölgesinde üretilen örgü peynirlerinin mikrobiyolojik ve kimyasal özellikleri üzerine bir araştırma," Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi * , vol.10, 8-11, 1999
AKSU, Harun Et Al. "Diyarbakır bölgesinde üretilen örgü peynirlerinin mikrobiyolojik ve kimyasal özellikleri üzerine bir araştırma." Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi * , vol.10, pp.8-11, 1999
AKSU, H. Et Al. (1999) . "Diyarbakır bölgesinde üretilen örgü peynirlerinin mikrobiyolojik ve kimyasal özellikleri üzerine bir araştırma." Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi * , vol.10, pp.8-11.
@article{article, author={Harun AKSU Et Al. }, title={Diyarbakır bölgesinde üretilen örgü peynirlerinin mikrobiyolojik ve kimyasal özellikleri üzerine bir araştırma}, journal={Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi *}, year=1999, pages={8-11} }