G. F. ŞENGÖR And S. A. Ergeç, "Taze-İşlenmiş Su Ürünlerinin Karakteristik Uçucu Lezzet Bileşenleri," Anadolu Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.5, no.1, pp.33-47, 2004
ŞENGÖR, G. F. And Ergeç, S. A. 2004. Taze-İşlenmiş Su Ürünlerinin Karakteristik Uçucu Lezzet Bileşenleri. Anadolu Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.5, no.1 , 33-47.
ŞENGÖR, G. F., & Ergeç, S. A., (2004). Taze-İşlenmiş Su Ürünlerinin Karakteristik Uçucu Lezzet Bileşenleri. Anadolu Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.5, no.1, 33-47.
ŞENGÖR, Gülgün, And Sevilsen Akkuş Ergeç. "Taze-İşlenmiş Su Ürünlerinin Karakteristik Uçucu Lezzet Bileşenleri," Anadolu Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.5, no.1, 33-47, 2004
ŞENGÖR, Gülgün F. And Ergeç, Sevilsen A. . "Taze-İşlenmiş Su Ürünlerinin Karakteristik Uçucu Lezzet Bileşenleri." Anadolu Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.5, no.1, pp.33-47, 2004
ŞENGÖR, G. F. And Ergeç, S. A. (2004) . "Taze-İşlenmiş Su Ürünlerinin Karakteristik Uçucu Lezzet Bileşenleri." Anadolu Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.5, no.1, pp.33-47.
@article{article, author={Gülgün Fatma ŞENGÖR And author={Sevilsen Akkuş Ergeç}, title={Taze-İşlenmiş Su Ürünlerinin Karakteristik Uçucu Lezzet Bileşenleri}, journal={Anadolu Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi}, year=2004, pages={33-47} }