E. B. BİNGÖL Et Al. , "Yüksek oksijen konsantrasyonlarıyla modifiye atmosfer paketlemenin Tekirdağ köftelerinin mikrobiyolojik kalitesi ve raf ömrü üzerine etkisi”.," Türkiye 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, pp.449-450, 0
BİNGÖL, E. B. Et Al. Yüksek oksijen konsantrasyonlarıyla modifiye atmosfer paketlemenin Tekirdağ köftelerinin mikrobiyolojik kalitesi ve raf ömrü üzerine etkisi”.. Türkiye 11. Gıda Kongresi , (Hatay, Turkey), 449-450.
BİNGÖL, E. B., ÇOLAK ÜZÜM, H., ÇETİN, Ö., KAHRAMAN, T., HAMPİKYAN, H., & ERGÜN, Ö., Yüksek oksijen konsantrasyonlarıyla modifiye atmosfer paketlemenin Tekirdağ köftelerinin mikrobiyolojik kalitesi ve raf ömrü üzerine etkisi”. . Türkiye 11. Gıda Kongresi (pp.449-450). Hatay, Turkey
BİNGÖL, Enver Et Al. "Yüksek oksijen konsantrasyonlarıyla modifiye atmosfer paketlemenin Tekirdağ köftelerinin mikrobiyolojik kalitesi ve raf ömrü üzerine etkisi”.," Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Turkey,
BİNGÖL, Enver B. Et Al. "Yüksek oksijen konsantrasyonlarıyla modifiye atmosfer paketlemenin Tekirdağ köftelerinin mikrobiyolojik kalitesi ve raf ömrü üzerine etkisi”.." Türkiye 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, pp.449-450
BİNGÖL, E. B. Et Al. . "Yüksek oksijen konsantrasyonlarıyla modifiye atmosfer paketlemenin Tekirdağ köftelerinin mikrobiyolojik kalitesi ve raf ömrü üzerine etkisi”.." Türkiye 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, pp.449-450.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Enver Barış BİNGÖL Et Al. }, title={Yüksek oksijen konsantrasyonlarıyla modifiye atmosfer paketlemenin Tekirdağ köftelerinin mikrobiyolojik kalitesi ve raf ömrü üzerine etkisi”.}, congress name={Türkiye 11. Gıda Kongresi}, city={Hatay}, country={Turkey}, year={0}, pages={449-450} }