Ş. Ulusoy Et Al. , "Monosodyum Glutamatın Balık Çorbası ve Balık Köftesinin Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi," GIDA , vol.42, no.4, pp.339-347, 2017
Ulusoy, Ş. Et Al. 2017. Monosodyum Glutamatın Balık Çorbası ve Balık Köftesinin Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi. GIDA , vol.42, no.4 , 339-347.
Ulusoy, Ş., Doğruyol, H., Üçok Alakavuk, D., & Tosun, Ş. Y., (2017). Monosodyum Glutamatın Balık Çorbası ve Balık Köftesinin Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi. GIDA , vol.42, no.4, 339-347.
Ulusoy, Şafak Et Al. "Monosodyum Glutamatın Balık Çorbası ve Balık Köftesinin Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi," GIDA , vol.42, no.4, 339-347, 2017
Ulusoy, Şafak Et Al. "Monosodyum Glutamatın Balık Çorbası ve Balık Köftesinin Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi." GIDA , vol.42, no.4, pp.339-347, 2017
Ulusoy, Ş. Et Al. (2017) . "Monosodyum Glutamatın Balık Çorbası ve Balık Köftesinin Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi." GIDA , vol.42, no.4, pp.339-347.
@article{article, author={Şafak ULUSOY Et Al. }, title={Monosodyum Glutamatın Balık Çorbası ve Balık Köftesinin Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi}, journal={GIDA}, year=2017, pages={339-347} }