M. E. ERKAN And H. AKSU, "Modifiye atmosfer paketleme tekniğinin dilimlenmiş taze kaşar peynirinin mikrobiyolojik ve duyusal özellikleri üzerine etkisi. (Effects on microbiological and sensorical properties of modified atmosphere packaging in sliced kashar cheese).," İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.32, no.1, pp.57-68, 2006
ERKAN, M. E. And AKSU, H. 2006. Modifiye atmosfer paketleme tekniğinin dilimlenmiş taze kaşar peynirinin mikrobiyolojik ve duyusal özellikleri üzerine etkisi. (Effects on microbiological and sensorical properties of modified atmosphere packaging in sliced kashar cheese).. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.32, no.1 , 57-68.
ERKAN, M. E., & AKSU, H., (2006). Modifiye atmosfer paketleme tekniğinin dilimlenmiş taze kaşar peynirinin mikrobiyolojik ve duyusal özellikleri üzerine etkisi. (Effects on microbiological and sensorical properties of modified atmosphere packaging in sliced kashar cheese).. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.32, no.1, 57-68.
ERKAN, Mehmet, And Harun AKSU. "Modifiye atmosfer paketleme tekniğinin dilimlenmiş taze kaşar peynirinin mikrobiyolojik ve duyusal özellikleri üzerine etkisi. (Effects on microbiological and sensorical properties of modified atmosphere packaging in sliced kashar cheese).," İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.32, no.1, 57-68, 2006
ERKAN, Mehmet E. And AKSU, Harun. "Modifiye atmosfer paketleme tekniğinin dilimlenmiş taze kaşar peynirinin mikrobiyolojik ve duyusal özellikleri üzerine etkisi. (Effects on microbiological and sensorical properties of modified atmosphere packaging in sliced kashar cheese).." İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.32, no.1, pp.57-68, 2006
ERKAN, M. E. And AKSU, H. (2006) . "Modifiye atmosfer paketleme tekniğinin dilimlenmiş taze kaşar peynirinin mikrobiyolojik ve duyusal özellikleri üzerine etkisi. (Effects on microbiological and sensorical properties of modified atmosphere packaging in sliced kashar cheese).." İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.32, no.1, pp.57-68.
@article{article, author={Mehmet Emin ERKAN And author={Harun AKSU}, title={Modifiye atmosfer paketleme tekniğinin dilimlenmiş taze kaşar peynirinin mikrobiyolojik ve duyusal özellikleri üzerine etkisi. (Effects on microbiological and sensorical properties of modified atmosphere packaging in sliced kashar cheese).}, journal={İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ}, year=2006, pages={57-68} }