A. AYDIN And A. YILMAZ, "Gıda Kaynaklı Virüslerin İnaktivasyonu," TÜRKİYE KLİNİKLERİ GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ , no.4, pp.9-17, 2018
AYDIN, A. And YILMAZ, A. 2018. Gıda Kaynaklı Virüslerin İnaktivasyonu. TÜRKİYE KLİNİKLERİ GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ , no.4 , 9-17.
AYDIN, A., & YILMAZ, A., (2018). Gıda Kaynaklı Virüslerin İnaktivasyonu. TÜRKİYE KLİNİKLERİ GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ , no.4, 9-17.
AYDIN, Ali, And Aysun YILMAZ. "Gıda Kaynaklı Virüslerin İnaktivasyonu," TÜRKİYE KLİNİKLERİ GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ , no.4, 9-17, 2018
AYDIN, Ali And YILMAZ, Aysun. "Gıda Kaynaklı Virüslerin İnaktivasyonu." TÜRKİYE KLİNİKLERİ GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ , no.4, pp.9-17, 2018
AYDIN, A. And YILMAZ, A. (2018) . "Gıda Kaynaklı Virüslerin İnaktivasyonu." TÜRKİYE KLİNİKLERİ GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ , no.4, pp.9-17.
@article{article, author={Ali AYDIN And author={Aysun YILMAZ}, title={Gıda Kaynaklı Virüslerin İnaktivasyonu}, journal={TÜRKİYE KLİNİKLERİ GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ}, year=2018, pages={9-17} }