H. Doğruyol, "Isıl Uygulamalar - Sous Vide Teknı̇ği," In Gıda Güvencesinde Akuatik Kaynaklar ve Sürdürülebilir Gıda Güvenliği , İstanbul: Istanbul University Press, 2024, pp.369-388.
Doğruyol, H. Isıl Uygulamalar - Sous Vide Teknı̇ği. 2024. In Gıda Güvencesinde Akuatik Kaynaklar ve Sürdürülebilir Gıda Güvenliği , Istanbul University Press, İstanbul, 369-388.
Doğruyol, H., (2024). Isıl Uygulamalar - Sous Vide Teknı̇ği. Gıda Güvencesinde Akuatik Kaynaklar ve Sürdürülebilir Gıda Güvenliği (pp.369-388), İstanbul: Istanbul University Press.
Doğruyol, Hande. "Isıl Uygulamalar - Sous Vide Teknı̇ği." In Gıda Güvencesinde Akuatik Kaynaklar ve Sürdürülebilir Gıda Güvenliği , 369-388. İstanbul: Istanbul University Press, 2024
Doğruyol, Hande D. . "Isıl Uygulamalar - Sous Vide Teknı̇ği." Gıda Güvencesinde Akuatik Kaynaklar ve Sürdürülebilir Gıda Güvenliği , Istanbul University Press, 2024, pp.369-388.
Doğruyol, H. (2024) "Isıl Uygulamalar - Sous Vide Teknı̇ği", Gıda Güvencesinde Akuatik Kaynaklar ve Sürdürülebilir Gıda Güvenliği . İstanbul: Istanbul University Press.
@bookchapter{bookchapter, author ={Hande DOĞRUYOL BAYAR}, chaptertitle={Isıl Uygulamalar - Sous Vide Teknı̇ği}, booktitle={ Gıda Güvencesinde Akuatik Kaynaklar ve Sürdürülebilir Gıda Güvenliği}, publisher={Istanbul University Press}, city={İstanbul},year={2024} }