H. ÇOLAK And H. HAMPİKYAN, "Dioksinler: Gıdalara bulaşma kaynakları ve sağlık açısından getirdiği riskler," Gıda ve Yem Bilimi - Teknolojisi Dergisi , vol.5, no.1, pp.52-57, 2004
ÇOLAK, H. And HAMPİKYAN, H. 2004. Dioksinler: Gıdalara bulaşma kaynakları ve sağlık açısından getirdiği riskler. Gıda ve Yem Bilimi - Teknolojisi Dergisi , vol.5, no.1 , 52-57.
ÇOLAK, H., & HAMPİKYAN, H., (2004). Dioksinler: Gıdalara bulaşma kaynakları ve sağlık açısından getirdiği riskler. Gıda ve Yem Bilimi - Teknolojisi Dergisi , vol.5, no.1, 52-57.
ÇOLAK, Hilal, And HAMPARSUN HAMPİKYAN. "Dioksinler: Gıdalara bulaşma kaynakları ve sağlık açısından getirdiği riskler," Gıda ve Yem Bilimi - Teknolojisi Dergisi , vol.5, no.1, 52-57, 2004
ÇOLAK, Hilal And HAMPİKYAN, HAMPARSUN. "Dioksinler: Gıdalara bulaşma kaynakları ve sağlık açısından getirdiği riskler." Gıda ve Yem Bilimi - Teknolojisi Dergisi , vol.5, no.1, pp.52-57, 2004
ÇOLAK, H. And HAMPİKYAN, H. (2004) . "Dioksinler: Gıdalara bulaşma kaynakları ve sağlık açısından getirdiği riskler." Gıda ve Yem Bilimi - Teknolojisi Dergisi , vol.5, no.1, pp.52-57.
@article{article, author={Hilal ÇOLAK And author={HAMPARSUN HAMPİKYAN}, title={Dioksinler: Gıdalara bulaşma kaynakları ve sağlık açısından getirdiği riskler}, journal={Gıda ve Yem Bilimi - Teknolojisi Dergisi}, year=2004, pages={52-57} }