F. AKSU Et Al. , "İstanbul’da Satışa Sunulan Ambalajlı Bal Örneklerinin Mikrobiyolojik Kalitesinin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma," 4.Gıda Güvenliği Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.113-114, 2013
AKSU, F. Et Al. 2013. İstanbul’da Satışa Sunulan Ambalajlı Bal Örneklerinin Mikrobiyolojik Kalitesinin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma. 4.Gıda Güvenliği Kongresi , (İstanbul, Turkey), 113-114.
AKSU, F., Uran, H., Dülger, D., & Varlık, C., (2013). İstanbul’da Satışa Sunulan Ambalajlı Bal Örneklerinin Mikrobiyolojik Kalitesinin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma . 4.Gıda Güvenliği Kongresi (pp.113-114). İstanbul, Turkey
AKSU, Filiz Et Al. "İstanbul’da Satışa Sunulan Ambalajlı Bal Örneklerinin Mikrobiyolojik Kalitesinin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma," 4.Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Turkey, 2013
AKSU, Filiz Et Al. "İstanbul’da Satışa Sunulan Ambalajlı Bal Örneklerinin Mikrobiyolojik Kalitesinin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma." 4.Gıda Güvenliği Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.113-114, 2013
AKSU, F. Et Al. (2013) . "İstanbul’da Satışa Sunulan Ambalajlı Bal Örneklerinin Mikrobiyolojik Kalitesinin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma." 4.Gıda Güvenliği Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.113-114.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Filiz AKSU Et Al. }, title={İstanbul’da Satışa Sunulan Ambalajlı Bal Örneklerinin Mikrobiyolojik Kalitesinin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma}, congress name={4.Gıda Güvenliği Kongresi}, city={İstanbul}, country={Turkey}, year={2013}, pages={113-114} }