Ş. Ulusoy Et Al. , "Konserve Balıkların Histamin İçeriği ve Yağ Oksidasyonu Açısından Kalitesinin Belirlenmesi," Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, pp.133, 2016
Ulusoy, Ş. Et Al. 2016. Konserve Balıkların Histamin İçeriği ve Yağ Oksidasyonu Açısından Kalitesinin Belirlenmesi. Türkiye 12. Gıda Kongresi , (Edirne, Turkey), 133.
Ulusoy, Ş., Doğruyol, H., Üçok Alakavuk, D., & Mol, S., (2016). Konserve Balıkların Histamin İçeriği ve Yağ Oksidasyonu Açısından Kalitesinin Belirlenmesi . Türkiye 12. Gıda Kongresi (pp.133). Edirne, Turkey
Ulusoy, Şafak Et Al. "Konserve Balıkların Histamin İçeriği ve Yağ Oksidasyonu Açısından Kalitesinin Belirlenmesi," Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Turkey, 2016
Ulusoy, Şafak Et Al. "Konserve Balıkların Histamin İçeriği ve Yağ Oksidasyonu Açısından Kalitesinin Belirlenmesi." Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, pp.133, 2016
Ulusoy, Ş. Et Al. (2016) . "Konserve Balıkların Histamin İçeriği ve Yağ Oksidasyonu Açısından Kalitesinin Belirlenmesi." Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, p.133.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Şafak ULUSOY Et Al. }, title={Konserve Balıkların Histamin İçeriği ve Yağ Oksidasyonu Açısından Kalitesinin Belirlenmesi}, congress name={Türkiye 12. Gıda Kongresi}, city={Edirne}, country={Turkey}, year={2016}, pages={133} }