K. ERGAN Et Al. , "Gastronomik Ürünlerin Destinasyon Seçimine Olan Etkisi: Edirne İli Örneği," Balkan and Near Eastern Journal of Social Sciences , vol.6, no.3, pp.1-10, 2020
ERGAN, K. Et Al. 2020. Gastronomik Ürünlerin Destinasyon Seçimine Olan Etkisi: Edirne İli Örneği. Balkan and Near Eastern Journal of Social Sciences , vol.6, no.3 , 1-10.
ERGAN, K., KIZILIRMAK, İ., & ERGAN, S., (2020). Gastronomik Ürünlerin Destinasyon Seçimine Olan Etkisi: Edirne İli Örneği. Balkan and Near Eastern Journal of Social Sciences , vol.6, no.3, 1-10.
ERGAN, KEMAL, İsmail KIZILIRMAK, And SENEM ERGAN. "Gastronomik Ürünlerin Destinasyon Seçimine Olan Etkisi: Edirne İli Örneği," Balkan and Near Eastern Journal of Social Sciences , vol.6, no.3, 1-10, 2020
ERGAN, KEMAL Et Al. "Gastronomik Ürünlerin Destinasyon Seçimine Olan Etkisi: Edirne İli Örneği." Balkan and Near Eastern Journal of Social Sciences , vol.6, no.3, pp.1-10, 2020
ERGAN, K. KIZILIRMAK, İ. And ERGAN, S. (2020) . "Gastronomik Ürünlerin Destinasyon Seçimine Olan Etkisi: Edirne İli Örneği." Balkan and Near Eastern Journal of Social Sciences , vol.6, no.3, pp.1-10.
@article{article, author={KEMAL ERGAN Et Al. }, title={Gastronomik Ürünlerin Destinasyon Seçimine Olan Etkisi: Edirne İli Örneği}, journal={Balkan and Near Eastern Journal of Social Sciences}, year=2020, pages={1-10} }