A. AYDIN And S. K. BÜYÜKÜNAL, "Isıya dayanıklı küfler ve halk sağlığı açısından önemi," Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi , vol.6, no.3, pp.39-44, 2004
AYDIN, A. And BÜYÜKÜNAL, S. K. 2004. Isıya dayanıklı küfler ve halk sağlığı açısından önemi. Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi , vol.6, no.3 , 39-44.
AYDIN, A., & BÜYÜKÜNAL, S. K., (2004). Isıya dayanıklı küfler ve halk sağlığı açısından önemi. Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi , vol.6, no.3, 39-44.
AYDIN, Ali, And Serkan Kemal BÜYÜKÜNAL. "Isıya dayanıklı küfler ve halk sağlığı açısından önemi," Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi , vol.6, no.3, 39-44, 2004
AYDIN, Ali And BÜYÜKÜNAL, Serkan K. . "Isıya dayanıklı küfler ve halk sağlığı açısından önemi." Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi , vol.6, no.3, pp.39-44, 2004
AYDIN, A. And BÜYÜKÜNAL, S. K. (2004) . "Isıya dayanıklı küfler ve halk sağlığı açısından önemi." Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi , vol.6, no.3, pp.39-44.
@article{article, author={Ali AYDIN And author={Serkan Kemal BÜYÜKÜNAL}, title={Isıya dayanıklı küfler ve halk sağlığı açısından önemi}, journal={Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi}, year=2004, pages={39-44} }